Περιποίηση σώματος

Χαρίστε στο σώμα σας υγεία, ευεξία και ομορφιά!

Αδυνάτισμα – σύσφιξη

Αποκτήστε ένα νεανικό και σφριγηλό σώμα!

Ενδοδερμία

Πρόκειται για μια μηχανική μάλαξη, με την οποία επιτυγχάνουμε διάσπαση και αποβολή κυτταρίτιδας, αποβολή τοξινών, ενίσχυση της λεμφικής κυκλοφορίας και σύσφιξη.

Μεσοθεραπεία σώματος

Νέα επαναστατική μέθοδος με θεαματικά αποτελέσματα. Μη επεμβατική τεχνική, με την οποία επιτυγχάνετε διάσπαση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους.

Θαλασσοθεραπεία

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυκιών καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και βοηθούν στην αποβολή τοξινών, βοηθώντας στο αδυνάτισμα και την σύσφιξη.

Ηλεκτροθεραπεία

Μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας με προγράμματα για αδυνάτισμα – σύσφιξη – λεμφικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα για μετά τον τοκετό.

Αποτρίχωση

Πείτε αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυϊα!

Dermeo IPL φωτοαποτρίχωση

Το Dermeo IPL σας δίνει την δυνατότητα να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε σημείο και αν εμφανιστεί. Είναι το μόνο μηχάνημα στον κόσμο που είναι ταυτόχρονα υδρόψυκτο και αερόψυκτο και αυτό καθιστά εύκολη και άνετη την εφαρμογή του.

Ριζική αποτρίχωση

Πραγματοποιείται με πρόγραμμα blend (συνδυασμός ηλεκτρόλυσης και θερμόλυσης). Ενδείκνυται για μικρές περιοχές και λευκές ή ξανθές τρίχες.

Αποτρίχωση με κερί

Με εφαρμογή ζεστού ή κρύου κεριού. Πραγματοποιείται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος ή του προσώπου. Η συνεχής χρήση οδηγεί σε σταδιακό εκφυλισμό της τριχοφυΐας.

Προγράμματα χαλάρωσης

Αισθανθείτε μοναδική χαλάρωση και ευεξία!

Χαλαρωτικό μασάζ anti-stress

Για ξεμπλοκάρισμα των διαφόρων σημείων του σώματος, λόγω έντασης και άγχους.
Οι δεξιοτεχνικές χαλαρωτικές μαλάξεις σε συνδυασμό με τα ευεργετικά αιθέρια έλαια βοηθούν το σώμα να αποβάλλει την συσσωρευμένη ένταση και κούραση και επιτυγχάνουν την χαλάρωση των μυών επιφέροντας αναζωογόνηση και ευεξία σ’όλο τον οργανισμό.

Hot stone massage

Για χαλάρωση και ευεξία. Συνδυασμός χειρομάλαξης και ζεστών ηφαιστειακών πετρών. Μια θεραπεία χαλάρωσης που πραγματοποιείται με ζεστές ηφαιστειογενείς πέτρες. Οι ζεστές πέτρες τοποθετούνται στα ενεργειακά κέντρα του σώματος κατά μήκος της πλάτης. Η ζέστη βοηθάει τους μύες να χαλαρώσουν ώστε να μπορούμε προχωρήσουμε σ’ ένα απολαυστικό χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια.

Reiki 

Μια φυσική ενεργειακή τεχνική από την Ιαπωνία που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να μεταφέρει την ενέργεια. Προσφέρει αποτελέσματα όπως σωματική ευεξία, χαλάρωση, βελτίωση της υγείας, νοητική ηρεμία, ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων,αισιοδοξία στη ζωή,πνευματική ανάπτυξη.

Μην ξεχάσετε να δείτε!

peripoihsh prosopou

Περιποίηση προσώπου

peripoihsh akron

Περιποίηση άκρων

makigiaz

Μακιγιάζ

diakosmhsh somatos

Διακόσμηση σώματος