Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε

Προσιτή περιποίηση, πολυτέλεια και ομορφιά!

Περιποίηση προσώπου

Η φύση μας χαρίζει απλόχερα την ομορφιά της νιότης! Με το πέρασμα των χρόνων, την ομορφιά αυτή μας τη προσφέρει το κέντρο αισθητικής Studio Female με εξειδικευμένες θεραπείες και προϊόντα!

Περιποίηση σώματος

Η ανθρώπινη φύση αποτελεί μία ιερή συνύπαρξη ψυχής και σώματος. Η ψυχή όμως εύκολα διαταράσσεται ειδικά με μία ελάχιστη αλλαγή του σώματος. Στο χώρο μας δουλεύουμε σκληρά και υπεύθυνα ώστε ο συνδυασμός αυτός (ψυχή- σώμα) να έλθει σε ισορροπία!

Περιποίηση άκρων

Τα νύχια είναι καθρέφτης της καλής φυσικής σας κατάστασης. Για να κατανοήσετε τις ανάγκες τους και να τα φροντίσετε, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας είτε για τον καλλωπισμό τους είτε για την υγιεινή τους φροντίδα!

Μακιγιάζ

Με την χρήση καθαρά επαγγελματικών προϊόντων, εξασφαλίζουμε τέλεια κάλυψη και σταθερότητα. Είμαστε κοντά σας για κάθε στιγμή που θέλετε να ξεχωρίσετε!

Διακόσμηση σώματος

Tattoo

Γι’ αυτούς που τολμούν και δεν φοβούνται την μονιμότητα, γι’ αυτούς που τους αρέσει η διακόσμηση σώματος, γι’ αυτούς που θέλουν στο σώμα τους εικόνες που συμβολίζουν κάτι σημαντικό, υπάρχει το tattoo!

Henna tattoo

Η Henna είναι ένα φυτικό προϊόν. Για όσους θέλουν να στολίσουν το σώμα τους χωρίς την δέσμευση του μόνιμου τατουάζ. Η διάρκεια κυμαίνεται από 2-4 εβδομάδες και εξαρτάται από το σημείο και από κάθε επιδερμίδα ξεχωριστά.

Crystal tattoo

Όλοι γνωρίζουμε τι είναι το tatoo και τι είναι το henna tattoo. Πόσοι όμως γνωρίζετε για το cristal tattoo; Σχέδια τρελά, καλοκαιρινά, μοδάτα. Τι λέτε; Θα τολμήσετε;
Αν ναι σας περιμένουμε!

15% έκπτωση

σε άνεργους και φοιτητές σε όλες μας τις υπηρεσίες!